Főoldal » Film » Vigjáték

- - -

Rossz anyák karácsonya Online film - 2017 | Magyar

01:27:20Értékelés:
8 szavazatból
3.6
Szerinted?
Rossz anyák karácsonya
Megjelenés éve: 2017
Rendező: Jon Lucas, Scott Moore
Színészek: Mila Kunis, Kristen Bell, Kathryn Hahn
Kategória: Vigjáték
Nyelv: Magyar
Hossz: 01:27:20
Tartalom:

Az év legvarázslatosabb ünnepén, mikor minden pillanat csupa öröm és boldogság… na, ilyenkor köthetik csak fel igazán a gatyájukat az anyukák: jön a rohangálás az ajándékok után, a dekorálás és a napokon át tartó főzés. Nem is csoda, hogy Amy (Mila Kunis), Kiki (Kristen Bell) és Carla (Kathryn Hahn) ismét fellázad. A túlhajszolt trió megint szembe megy az árral, és magasról tesz a karácsonyi hagyományokra. A szabadelvű anyák ezúttal is a kimenőre hajtanak, a lehető legkevesebb energiából akarják kihozni a leglazább, legbulisabb karácsonyi ünnepet.
Egy dologgal azonban nem számolnak: a saját édesanyáik felbukkanásával. A tökéletes karácsony bűvöletében szocializálódott mamák (Susan Sarandon, Christine Baranski, Cheryl Hines) ugyanis ragaszkodnak a jól bevált mazochista anyaszerephez és az ünnep szentségéhez. És ekkor elszabadulnak a rénszarvasok és kinyílik pár vodkásüveg. Innentől kezdve már csak egy dolog biztos: ez az éj nem lesz csendes…
A Másnaposok-trilógiát jegyző szerzőpáros, Jon Lucas és Scott Moore tavaly megtörte a jeget és a női nem képviselőit, méghozzá a keményen dolgozó anyákat tette meg zseniális vígjátéka főszereplőinek. A hatalmas sikert arató első részben megismert bevállalós anyatriót, úgy mint Mila Kunist, Kristen Bellt és Kathryn Hahnt a ROSSZ ANYÁK KARÁCSONYÁ-ban olyan remek színésznők próbálják majd móresre tanítani, mint Susan Sarandon, Christine Baranski és Cheryl Hines.


Nézd meg ezeket is:
Hozzászólások: 2
GOLEM 2018.03.24 01:25Spam
Kiszámítható, humortalan, azért az egy két fél-mosolyt előcsaló jelenetért kár végigszenvedni.
0
tanacs 2018.06.07 11:43Spam
1x nézhető
0
avatar