Főoldal » Film » Thriller

- - -

Insidious: Az utolsó kulcs Online film - 2018 | Magyar

01:42:20

Értékelés:
Szerinted?
3 szavazatból
Insidious: Az utolsó kulcs
Megjelenés éve: 2018
Rendező: Adam Robitel
Színészek: Lin Shaye, Spencer Locke, Caitlin Gerard, Leigh Whannell.
Kategória: Thriller
Nyelv: Magyar
Hossz: 01:42:20
Tartalom:

Elise Reiner a sötétség elleni harcra tette fel az életét. A paranormális ügyeket vizsgáló, látnoki képességű asszony tudja, hogy ahányszor szembefordul a világunkba átjutó démonokkal, annyiszor csökken az életereje, míg végül semmi sem marad belőle, és ő meghal – de legalább megvédte azokat, akik a segítségére szorultak.
Ez a történet ismét a Gonosz elleni harc frontvonalába vezeti vissza nézőit, méghozzá abba a házba, amelyről a szelleműző csapat biztosan nem sejtette, hogy egyszer az útjukba akad: Elise szülőházába.
Amikor egy kétségbeesett férfi hívja őket, a szemük se rebben. Ám amikor elárulja, hogy hol dúlják fel ártó jelenések egy békés család otthonát, Elise megrémül: hiszen abban a házban töltötte nehéz gyerekkorát, és most szembe kell néznie a szellemek mellet a múltjával is.
Ő és a társai is érzik, hogy ha vállalják a megbízást, bezárul a kör, és ez az eset mindannyijuk számára az utolsó lehet. Hiszen a kezdet egyben a vég is – a rájuk váró démon mindig is tudta, hogy egyszer viszontlátja még Elise-t, és egy eget-földet megrázó küzdelem során leszámolhat vele.
James Wan producer horrorjai egytől egyig telitalálatok: a Démonok között és a Fűrész-sorozat, az Amikor kialszik a fény és az Annabelle
mind a műfaj legnépszerűbb filmjeivé és kasszasikerré váltak az egész világon és Magyarországon is.


Nézd meg ezeket is:
Hozzászólások: 1
Lali3103 2018.05.24 12:01 / AnyagSpam
jo kis film
1
avatar