Főoldal » Film » Romantikus

- - -

Éjjeli napfény Online film - 2018 | Magyar

01:31:20Értékelés:
14 szavazatból
4.4
Szerinted?
Éjjeli napfény
Megjelenés éve: 2018
Rendező: Scott Speer
Színészek: Bella Thorne, Patrick Schwarzenegger, Rob Riggle
Kategória: Romantikus
Nyelv: Magyar
Hossz: 01:31:20
Tartalom:

Éjszaka valóra válnak az álmok…
A rendkívüli szerelmi történetben a 17 éves Katie Price (Bella Thorne) extrém módon érzékeny a napfényre, nappal kényszerű szobafogságban, speciális ablakok mögé rejtőzve ábrándozik a normális életről. Éjjelente a fiatal lány átlagos tiniként éli az életét – amikor csak teheti, zenél, és a helyi állomáson gitározik az arra járóknak.
Egyik este Charlie (Patrick Schwarzenegger) is felfigyel rá, akit Katie évek óta titokban csodál a szobája ablakából. A fiatalok pillanatok alatt egymásba szeretnek, és innentől kezdve minden éjszakát együtt töltenek a csillagok alatt. Katie előtt megnyílik a világ, lelkitársa oldalán végre valóra válik rég áhított álma. Ám a fiú elől eltitkolja a betegségét, amivel óriási veszélybe sodorja az életét…
Az Éjjeli napfény csodálatos történet az álmokról, a tiszta szerelemről és az élni akarásról. Az azonos című 2006-os japán mozifilm alapján készült romantikus alkotás főbb szerepeiben olyan fiatal tehetségeket láthatunk, mint a Disney csatorna TV-sorozataiból ismert színész-énekesnő, Bella Thorne és Arnold Schwarzenegger fia, Patrick Schwarzenegger.


Nézd meg ezeket is:
Hozzászólások: 2
Ben777 2019.01.03 18:58Spam
Érzelmes, sírtunk rajta. Szép film
-1
napcsi 2019.01.03 22:08Spam
cuki,tinis,amerikais szerelmes dráma!de azé egyszernézzedmeg!:)))
-1
avatar