Főoldal » Film » Vigjáték

- - -

Ha/Ver 2 Online film - 2013 | Magyar

01:43:20

Értékelés:
Szerinted?
1 szavazatból
Ha/Ver 2
Megjelenés éve: 2013
Rendező: Jeff Wadlow
Színészek: Aaron Taylor-Johnson (Dave Lizewski/HaVer), Jim Carrey (Csillagsáv Ezredes), Chloe Grace Moretz (Mindy Macready / Kis Dög), Christopher Mintz-Plasse (Chris D`Amico / The Mother Fucker), Clark Duke (Marty / Battle Guy)
Kategória: Vigjáték
Nyelv: Magyar
Hossz: 01:43:20
Tartalom:

Amikor utoljára láttuk a kiskorú gyilkost, Kis Dögöt, azaz Mindyt (Chloe Moretz), és az ifjú igazságosztót, HaVert, azaz Dave-et (Aaron Johnson), akkor még átlagos tinédzserekként akartak élni. Ám az érettségi közeledtével Dave úgy dönt, hogy megalapítja a világ első szuperhős csapatát Mindyvel. Ám sajnos amikor Mindy lebukik Kis Dögként, arra kényszerül, hogy visszavonuljon, és egymaga igazodjon el a gimis csajok könyörtelen világában. Mivel nincs kihez fordulnia, Dave csatlakozik az Örök Igazsághoz, melyet az ex-maffiózó Csillagsáv ezredes (Jim Carrey) vezet.
Amikor már épp kezd látszatja lenni a munkájuknak az utcákon, a világ első szupergonosza, Mutterbever (Christopher Mintz-Plasse) összehozza a maga gonosz csapatát, és beindítja bosszúakcióját, hogy HaVer és Kis Dög megfizessenek azért, amit az apjával tettek. A tervvel csak egy a gond: ha kikezdesz az Örök Igazság egy tagjával, akkor mindannyiukkal kikezdesz…


Nézd meg ezeket is:
Hozzászólások: 2
Csillagzafir 2018.06.19 04:35 / AnyagSpam
Kicsit elszomorito, hogy egy akkora szineszt nem emlitenek a szineszek listajaban, mint Jim Carrey, pedig o is remek alakitassal teszi meg elvezetesebbe ezt a humoros kis szuperhosfilmet.
Szerkesztok, legyszi javitsatok, ha tudjatok.
Koszi.
0
anonymous 2018.06.19 10:15 / Anyag
Javítva, köszönjük a jelzésed!
0
avatar