Főoldal » Film » Premier

- - -

Ocean’s 8: Az évszázad átverése Online film - 2018 | Magyar

01:50:20Értékelés:
11 szavazatból
3.1
Szerinted?
Ocean’s 8: Az évszázad átverése
Megjelenés éve: 2018
Rendező: Gary Ross
Színészek: Sandra Bullock (Debbie Ocean), Cate Blanchett (Lou), Griffin Dunne (Parole Board Officer), Elliott Gould (Reuben),
Kategória: Premier
Nyelv: Magyar
Hossz: 01:50:20
Tartalom:

Danny Ocean nagy volt, de nem elég nagy. Háromszor is összegyűjtötte kora legmenőbb bűnözőit, és nagy zsákmánnyal távozott... de van, aki még nála is ravaszabb, bátrabb és vonzóbb: a húga, Debbie. Debbie Ocean (Sandra Bullock) tudja, mitől döglik a légy. Sosem fél és sosem hagyja cserben a humora. Ráadásul ravaszabb bármelyik férfinál. Legújabb célpontja az évente megrendezésre kerülő, az ország összes milliomosa, sznobja és szélhámosa számára kihagyhatatlan nagy esemény, a New York-i Met Gala - amelyet történetesen egy hűtlen expasija (Richard Armitage) szervez. De egy ilyen nagy buli végrehajtásához szüksége van a tökéletes csapatra, így aztán nekiáll, hogy összeszedje a legjobbakat. Jön a bűn legvonzóbb válogatottja: Lou, Rose, Daphne, Kluger, Nine Ball, Tammy, Amita és Constance. Vagyis Cate Blanchett, Helena Bonham Carter, Anne Hathaway, Rihanna, Mindy Kaling, Sarah Paulson és Awkwafina.


Nézd meg ezeket is:
Hozzászólások: 5
Mikulás1956 2018.08.24 18:44Spam
pergő,szórakoztató vigjáték,jó szereplőkkel!
1
Dana1020 2018.08.24 20:35Spam
hm....jobb volt a multban...de ez........
0
GOLEM 2018.08.25 13:43Spam
Nem méltó folytatása az elődöknek.
Viszonylag "egyszerű" bűntény, kevés meglepetés és őszintén szólva sok hiba... 
A szereplők sem nyűgöztek le, amolyan iparosmunkának tűnik, húzzunk le még egy bőrt a dologról, s a most divatos női egyenjogúsági köntösben csak csajokkal...
Amilyen sztárparádé volt az előző részekben, itt csak valami erőltetett lasszóval összefogdosott másodvonalbeli hírességek tűntek fel a kisebb szerepekben.
1
Kolbibácsi 2018.10.27 02:44Spam
Ez a "mű" annyira gyenge, hogy ha lehetne 0, vagy negatív számú csillaggal értékelni, akkor megtenném. Az ember azt gondolja a cím és a B-kategóriás szereplők alapján, hogy legalább egy B-kategóriás filmet fog látni, de csalódnia kell.
Ez lenne az évszázad átverése? Talán a borítón szereplő szövegre utalna ez a borítón szereplő szöveg?
Szívből sajnálom azokat, akik a moziból kifelé jövet jöttek rá arra, hogy ők voltak azok, akiket átvertek.
0
napcsi 2018.10.27 14:22Spam
Nem tudom ti mit néztek de konkrétan szinte majdnem az összes színésző A kategóriás,oszkárdijjas ,szakmailag is a legelismertebbek,és a film meg egyszerűen csajos lett hiszen nőkröl szól és pont ez benne a szeniális,laza,humoros,stílusos és ennyi..semmi több!!
-1
avatar