Főoldal » Film » Premier

- - -

Szupercella 2: Hades Online film - 2018 | Magyar

01:45:20

Értékelés:
5 szavazatból
2.8
Szerinted?
Szupercella 2: Hades
Megjelenés éve: 2018
Rendező: Steven C. Miller
Színészek: Sylvester Stallone (Ray Breslin), Jaime King (Abigail), Jaime King (Abigail Ross), Jesse Metcalfe (Luke),
Kategória: Premier
Nyelv: Magyar
Hossz: 01:45:20
Tartalom:

Évek teltek el, mióta Ray Breslin (Sylvester Stallone) kiverekedte magát a Sírkő nevű szökésbiztos szuperbörtönből. Új elit csapatával arra specializálódtak, hogy ártatlan embereket szabadítsanak ki veszélyes helyzetekből. Amikor megtudja, hogy egyik legjobb emberét, a Wing Chun mester Shut a HADES-ba hurcolták, ahol a fogvatartottak állatként küzdenek egymással nap mint nap az életben maradásért, Breslin és csapata minden megtesz, hogy kiszabadítsa társukat a rafinált, hi-tech, harci labirintus fogságából.


Nézd meg ezeket is:
Hozzászólások: 2
GOLEM 2018.09.05 19:06Spam
Hát ez a film egy forintot nem ér. Nem is értem, hogy 2018-ban hogyan is gondolták, hogy egy filmet 3 közepesen gyenge akciójelentre alapoznak. Ez már 20 évvel ezelőtt is kevés lett volna.
2
Kolbibácsi 2018.10.27 02:29Spam
A Szupercella című film után ezt megtekintve nem érti az ember, hogy ha csak erre futotta az írónak, a forgatókönyv-írónak és a rendezőnek, akkor miért kellett pénzt, időt, munkát és filmet pazarolni rá. Ez a film annyira gyenge, hogy a "szánalmasan lapos" jelző nem objektív vélemény, hanem túlzó dicséret. Szégyen hogy Stallone ehhez a nevét adta (ha már az arcát csak pár perc erejéig), és ezt szerintem ő is tudja.
0
avatar