Főoldal » Film » Vigjáték

- - -

Haverok harca Online film - 2018 | Magyar

01:40:20

Értékelés:
Szerinted?
4 szavazatból
Haverok harca
Megjelenés éve: 2018
Rendező: Jeff Tomsic
Színészek: Leslie Bibb (Susan Rollins), Nora Dunn (Linda Malloy), Isla Fisher (Anna Malloy), Jon Hamm (Bob Callahan), Rashida Jones (Cheryl Deakins), Jeremy Renner (Jerry Pierce),
Kategória: Vigjáték
Nyelv: Magyar
Hossz: 01:40:20
Tartalom:

Kalandra vágysz? Szeretsz idegen emberek házában bujkálni, az ország másik felében dolgozó alakok munkahelyét megostromolni, vagy csak előugrani egy régi barát kertjében a bokorból, amikor ő a legkevésbé számít rád? Nem vagy egyedül. Néhány régi iskolatárs a ballagás napján megfogadta, hogy megőrzi magában a kisgyereket, és a régi haverjainak is segít ugyanebben. Évente egyszer vérre menő fogócska/bújócska veszi számukra kezdetét – ugyanaz, ami valaha az iskolaudvarban, csak most az egész ország a pálya. Vadásznak egymásra, becserkészik és meglepik egymást… mindegy, hogy áldozatuk dolgozik, csajozik, vagy gyereket nevel-e éppen. Játék az egész, de ők nagyon komolyan veszik. Ettől annyira viccesek. Az év egyik legjobb alapötletével rendelkező vígjátéka megtörtént eseten alapul, de olyan fordulatos, mintha 15 forgatókönyvíró dolgozott volna rajta – és csupa nagyszerű komédiás alakítja a főszerepet.


Nézd meg ezeket is:
Hozzászólások: 2
GOLEM 2018.10.20 00:33 / AnyagSpam
Nagy jó indulattal az egyszer nézhető kategóriába sorolnám.

1-2 megmosolyogtató jelenet van azért a filmben, de azokat a trailerben ellőtték már smile
Persze azért másfél órába sikerült néhány poént belezsúfolni, de a mai környezetben ez nálam alig üti meg a szórakoztatás szintjét, a többszöri megtekintés pedig kizárt.
1
miki45 2019.02.09 20:16 / AnyagSpam
jól szórakoztunk nem volt ez annyira gáz laza kis kikapcsolós film!!
-2
avatar