Főoldal » Film » Thriller

- - -

Nem vénnek való vidék Online film - 2007 | Magyar

02:02:20Értékelés:
2 szavazatból
5.0
Szerinted?
Nem vénnek való vidék
Megjelenés éve: 2007
Rendező: Ethan Coen, Joel Coen
Színészek: Tommy Lee Jones, Javier Bardem, Josh Brolin, Woody Harrelson, Kelly Macdonald
Kategória: Thriller
Nyelv: Magyar
Hossz: 02:02:20
Tartalom:

A történet kezdetekor Llewelyn Moss talál a Rio Grande mellett egy kisteherautót, hullákkal körülpakolva - ráadásként pedig egy rakomány heroint és kétmillió dollárnyi készpénzt. Mikor Moss magához veszi a pénzt, a végzetes erőszaknak egy olyan láncreakcióját indítja el, aminek még a törvény - a lassan kiöregedő, kiábrándult Bell serif személyében - sem állhat az útjába.

A hírhedt Coen-fivérek, Joel és Ethan legújabb filmje mind a közönség, mind a szakma elismerését kivívta; a többek közt Arany Pálmára és 4 Arany Glóbuszra jelölt mozi megmentette a függetlenfilmesek egykori királyainak erősen megkopott renoméját.

A Pulitzer-díjas Cormac McCarthy bestsellere alapján az Oscar®-díjas Coen-fivérek (Fargo, Arizonai ördögfióka, A nagy Lebowski) forgattak nagyszerű filmet! A Nem vénnek való vidék a regény sikeréhez méltóan filmen is elnyerte mind a közönség, mind pedig a szakma tetszését, és négy Oscar®-díjat sepert be, köztük a Legjobb filmnek járót is (Legjobb film, Legjobb rendezés, Legjobb adaptált forgatókönyv, Legjobb epizódszereplő – Javier Bardem).


Online film link

!A film elinditásához segítséget itt találsz: Súgó !


Nézd meg ezeket is:
Hozzászólások: 1
Poppyman 2018.11.17 21:40Spam
Izgalmas és jó film, de a vége...
0
avatar