Főoldal » Film » Premier

- - -

Egy olyan srác, mint Jake Online film - 2018 | Magyar

01:35:20Értékelés:
4 szavazatból
2.0
Szerinted?
Egy olyan srác, mint Jake
Megjelenés éve: 2018
Rendező: Silas Howard
Színészek: Claire Danes, Jim Parsons, Octavia Spencer, Priyanka Chopra
Kategória: Premier
Nyelv: Magyar
Hossz: 01:35:20
Tartalom:

Alex és Greg Wheeler nagy reményekkel viszonyul négy éves fiuk, Jake felé, aki a történetesen jobban szereti a Csipkerózsikát, mint a GI Joe-t. Amikor Jake-et iskolába kellene íratni a szülők azzal szembesülnek, hogy nem képesek megfizetni egy jobb magániskolát. Judy, a Jake óvodájának igazgatója azt javasolja nekik, hogy Jake homoszexuális fiúként jelentkezzen az intézménybe, így ugyanis szintem minden bizonnyal felvételt nyerne az iskolába.


Online film link

!A film elinditásához segítséget itt találsz: Súgó !


Nézd meg ezeket is:
Hozzászólások: 5
irren 2018.11.06 02:30Spam
Még nem néztem meg a filmet , de már most véleményt tudok mondani az anyáról az elözetes láttán... 
Ha egy anya a 4 éves fiának Disney meséket ,és hercegnös játékokat vásárol , akkor miért lepödik meg ha a fia jobban oda lesz a Disney hercegnökért mint GI-Joe-t ért? 
Miért lepödik meg azzon ,hogy "úristen lehet ,hogy a fiam homokos lesz? " Ha már fia van miért nem fiús dolgokal etette, miért lányos dolgokal?  Talán lány gyermekre vágyot?
-1
napcsi 2018.11.06 20:52Spam
Nagyon jó és komoly film!nem kéne ostoba megjegyzéseket írni ugy hogy se nem láttad és nem is érted!
-1
kea 2018.11.10 18:32Spam
Még soha nem láttam erről a témáról filmet. Ez egy remek alkotás, kiváló színészi játékkal. Egyetértek, nem kellene ostoba megjegyzésekkel, tudatlanságból lehúzni. Egy gyerek nem lesz attól homoszexuális, mert nem neki való meséket olvasnak neki biggrin 

Köszönöm a feltöltést, örülök, hogy láthattam.
0
GOLEM 2018.11.11 22:57Spam
Szerintem itt komoly gondok voltak. Azon felül, hogy a film nagyon unalmas, a másfél órát legalább 4-nek éreztem smile
irren igazából nem mondott teljesen hülyeségeket, az anyja eléggé ráerősített a fiában a női vonalra. Nyilván nem a gyereken múlik, hogy a szobája hogyan van berendezve (full lányszoba rózsaszín baldachinnal) vagy milyen ruhákat vesznek neki, milyen játékokat. A filmből számomra egyedül az derült ki, hogy a gyerekben az anyja erőszakosan erőlteti a női vonalat, s amikor bárki szól neki erről akkor támad, vagy nem érti miről van szó.
Azért egy gyerek lelki fejlődésére erőteljesen hat azért az is, hogy csak lányos meséket néz, lányos ruhákban járatják és amikor elkezdenek neki kizárólag a lányos dolgok tetszeni, akkor erre még erősen rá is játszanak minden fronton.
És ezzel nem is spoilerezem le a filmet, mert igazából semmiről nem szól, el sem lehet mondani mi van benne, mert semmi nem történik benne, mint amit a fenti 4 sorban is leírtak smile
0
napcsi 2018.11.12 16:18Spam
0
avatar