Főoldal » Film » Premier

- - -

Legendás állatok - Grindelwald bűntettei Online film - 2018 | Magyar

02:13:20

Értékelés:
Szerinted?
12 szavazatból
Legendás állatok - Grindelwald bűntettei
Megjelenés éve: 2018
Rendező: David Yates
Színészek: Johnny Depp, Eddie Redmayne, Katherine Waterston, Dan Fogler,
Kategória: Premier
Nyelv: Magyar
Hossz: 02:13:20
Tartalom:

Göthe Salmander (Eddie Redmayne) szerencsére nem változik. Most is ugyanaz a kétballábas, nagy tudású varázsló, aki él-hal a legendás állatokért, és mindent megtesz értük, akár a Roxfortban jár, akár a világ más, egzotikus tájain. A varázslények iránti rajongása azonban ismét újabb kalandba sodorja: ezúttal régi szerelme, Leta Lestrange is felbukkan, de mellette vannak az első részben megismert barátai, a két csinos varázslónő, a legilimentor Queenie (Alison Sudol) és az auror Propentina (Katherine Waterston) valamint a legjobb szívű mugli, Jacob. Meg persze a varázslók és emberek közötti békességet gyűlölő, nagyhatalmú és mindenkin átgázoló Gellert Grindelwald (Johnny Depp)


Nézd meg ezeket is:
Hozzászólások: 5
GOLEM 2018.11.19 20:46 / AnyagSpam
Moziban láttam a napokban, elég nagy csalódás volt.
Valahogy úgy éreztem, hogy a film egyenletesen rossz folyamatosan, sosem volt rosszabb, mint úgy egyébként, de végtelenül értelmetlen, logikátlan volt, a legtöbb ember motivációja is igencsak kérdéses és sem látványban, sem történetben, sem sehogy nem adott olyat a film, ami miatt 2 csillagnál többet adnék rá.
1
brownee 2018.11.19 23:18 / AnyagSpam
GOLEMMEL ellentétben én ajánlom mindenkinek, aki szereti a Harry Potter regények és filmek világát. Én élveztem, a történet szereplői mind nagyon jó karakterek, köztük Johnny Depp, aki hozza a tőle várt alakítást! Egyedül a főszereplővel van gondom, valahogy nem bírom...
-3
attio 2018.11.20 17:30 / AnyagSpam
Én is ajánlom a filmet, egyszrüen nem a szokványos vonalat követi, oda kel figyelni, és ismerni kel a történetet előzményeket, ez egy rész az 5böl ami megmagyaráz néhány dolgot.
0
Herobrinemm 2018.11.22 20:54 / AnyagSpam
A film maga jó, a karakterekből valami plusz számomra hiányzik... A történet jó bár néhány helyen hagy némi kívánni valót maga után. A film lezárása túlságosan hiányos, tudom ebből az szűrődik le, hogy következő rész lesz, viszont nekem nem elég.
0
fktsztr 2018.12.19 16:40 / AnyagSpam
Nekem hianyzik a J. K. Rowling-fele otletes es csavaros tortenetszoves. Megint azt erzem, mint a szindarabbal, hogy felvonultat sok-sok ismeros szemelyt/szalat (Lestrange family, Nicolas Flamell stb), akik nelkul is fuzheto lett volna a tortenet, csakhogy a nosztalgikus boldogsagunktol (hogy ujra belekerulunk eme csodas varazslovilagba) ne vegyuk eszre, hogy most is csak egy ujabb bort szeretnenek lehuzni a Harry Potter lezart es teljes torteneterol. Eljen a kulonleges effektekkel, nagyszabasu giccses jelentekkel teleaggatott semmitmondo filmipar! Aztan rohanhat mindenki a jatekboltba, hogy megvegye az edibedi pluss furkaszt karacsonyra….
0
avatar