Főoldal » Film » Vigjáték

- - -

Legénybúcsú Bt. (Budapest) Online film - 2018 | Magyar

01:42:20

Értékelés:
Szerinted?
8 szavazatból
Legénybúcsú Bt. (Budapest)
Megjelenés éve: 2018
Rendező: Xavier Gens
Színészek: Manu Payet, Jonathan Cohen, Monsieur Poulpe
Kategória: Vigjáték
Nyelv: Magyar
Hossz: 01:42:20
Tartalom:

Amióta világ a világ, léteznek esküvők, amikor a két szerelmes örökre összeköti az életét, akár egy kápolnában, akár pedig a hivatalban, majd ezt követi a fergeteges lagzi, ahol reggelig táncolnak a meghívott vendégek. Egy esküvő más egy anya, egy apa, egy testvér és egy jó barát számára. Egészen más szempontokat vesznek figyelembe a nagy napon, ahogy a vőlegény és a menyasszony is. A Legénybúcsú Bt. egy hamisítatlan francia vígjáték, azonban a történet színhelye ezúttal nem festői szépségű Franciaország, hanem Magyarország, azon belül is a turistaparadicsomnak számító fővárosunk, Budapest.


Nézd meg ezeket is:
Hozzászólások: 2
kea 2019.01.06 14:26Spam
Rettenet gagyi, tele sztereotípiákkal. A magyarországi helyszínek, és vonatkozások miatt néztem végig, de halálosan untam.
-1
GOLEM 2019.01.06 17:22Spam
Az eleje még egész vicces, talán a film feléig kitartanak az ötletek, de a film második felére már látszik, hogy semmi értelmeset nem tudtak kitalálni, így unalomba fullad. Nem is beszélve az értelmetlen és alaptalan konfliktushelyzetekről, amik elég izzadtság szagúak legtöbbször.
2
avatar