Főoldal » Film » Premier

- - -

Csuklyások: BlacKkKlansman Online film - 2018 | Feliratos

02:15:20Értékelés:
2 szavazatból
3.0
Szerinted?
Csuklyások: BlacKkKlansman
Megjelenés éve: 2018
Rendező: Spike Lee
Színészek: Alec Baldwin, Isiah Whitlock Jr., John David Washington, Robert John Burke
Kategória: Premier
Nyelv: Feliratos
Hossz: 02:15:20
Tartalom:

A mindig energikus és eredeti rendező, Spike Lee megtörtént eseményeken alapuló új filmje Ron Stallworth történetét tárja elénk. Ez a Colorado Springs-i rendőr volt az első afro-amerikai bűnüldöző, aki beépült a hírhedt Ku Klux Klánba. Bármilyen hihetetlen, Stallworth nyomozó (John David Washington), és társa, Flip Zimmerman (Adam Driver) beépültek a KKK legmagasabb köreibe, hogy megakadályozzák azt, hogy a szervezet átvegye az uralmat a város felett… Spike Lee az Oscar-nyertes Tűnj el! producereinek segítségével, no meg a megszokott, megalkuvást nem ismerő stílusát és humorát bevetve vitte vászonra ezt a provokatív történetet, amely többnyire hiányzik a történelemkönyvek lapjairól.


Online film link

!A film elinditásához segítséget itt találsz: Súgó !


Nézd meg ezeket is:
Hozzászólások: 2
movievi 2018.12.03 21:33Spam
Vártam már ezt a filmet. A poénok ellenére végig van egy baljós érzés, emiatt aztán komolyan is kell venni az üzenetét. Jó film.
-1
GOLEM 2018.12.05 23:08Spam
Szerintem borzalmasan unalmas volt, ami poén akadt benne (nem sok) azt a trailerben ellőtték.
A nagy beszédek közben majdnem elaludtam annyira túltolták, kicsit sem volt objektív a film, ha már a párhuzamokat akarjuk megmutatni akkor legyünk már egy kicsit "tökösebbek" és ha egy ilyen témához nyúl valaki akkor azt ne ilyen ímmel-ámmal tegye.
Egy fabatkát nem ér ez a film.
0
avatar