Főoldal » Film » Dráma

- - -

Trainspotting Online film - 1996 | Magyar

01:33:50Értékelés:
0 szavazatból
0.0
Szerinted?
Trainspotting
Megjelenés éve: 1996
Rendező: Danny Boyle
Színészek: Ewan McGregor, Ewen Bremner, Jonny Lee Miller, Kevin McKidd, Robert Carlyle
Kategória: Dráma
Nyelv: Magyar
Hossz: 01:33:50
Tartalom:

Mark és haverjai képtelenek beilleszkedni a társadalomba, nem mintha a gazdaságilag lepusztulóban lévő Edinburgh-ben sok lehetőségük lenne erre. Csupa vesztes figura, akik parttalanul sodródnak ide-oda. Az egyetlen menekülést a drog kínálja számukra, heroinnal belőve utaznak a képzelet univerzumában. Szárnyalásuknak csak az szab gátat, ha elfogy az anyag. Azért élnek, hogy hozzájussanak a következő adag narkóhoz. A sors azonban még egy utolsó lehetőséget kínál Mark számára.


Nézd meg ezeket is:
Hozzászólások: 1
brownee 2018.12.16 17:59Spam
jokaimor, GOLEM és kisjanos,

Annyira beégtem az előbb, hogy már nem tudok a Kaliforniai rémálom alá többet írni, hogy folytathassam a párbeszédünket, ezért a következőket ide helyezem.

Jól látod GOLEM, tényleg élvezem, hogy vitázhatok és köszönöm, hogy partnerek vagytok benne. Próbáltam megvédeni a filmet veletek szemben és indokolatlanul felmagasztaltam, ahogy jokimor is megfogalmazta. Miután azt is összeszedte, hogy mik azok a hibák, amik a filmet elrontják, már nem tudok ésszerű és érdemleges ellenérvet mondani, ami a film mellett szólna.

Viszont így, aki egy "Tetszett", vagy "Nem tetszett" miatt még nem tudja eldönteni, hogy megnézze e a filmet, vagy sem, ajánlom, hogy olvassa el a film alatt lévő véleménykifejtésünket.

Egyébként a Trainspotting második és egyben befejező része is nagyon jó. Mikor kijött a mozikban nem néztem meg azonnal, bosszantott, hogy egy ilyen kiváló egyrészes klasszikust miért kell folytatni... A napokban tekintettem meg a T2-t és nagyon jól tettem, ajánlom másnak is.

Béke
0
avatar