Főoldal » Film » Családi

- - -

Pókember - Irány a Pókverzum Online film - 2018 | Magyar

01:57:20Értékelés:
4 szavazatból
4.0
Szerinted?
Pókember - Irány a Pókverzum
Megjelenés éve: 2018
Rendező: Bob Persichetti, Peter Ramsey
Színészek: Shameik Moore, Jake Johnson, Hailee Steinfeld
Kategória: Családi
Nyelv: Magyar
Hossz: 01:57:20
Megjegyzés: Figyelem! A hang és a kép is mozis.
Tartalom:

Ismerik Miles Moralest? Nem sokkal azután, hogy Peter Parker ellen összefogtak legnagyobb ellenségei, Doktor Octopus, Homokember, Electro, Kraven és a Keselyű, és hatalmas csatában legyőzték, egy átlagos amerikai srácot újra megcsípett egy genetikailag módosított pók. Miles fekete és spanyol szülők gyereke, átlagos, békés családban él, bár az egyik nagybátyja bűnöző… És még az eredeti pókembernél is több különleges képességgel rendelkezik: ha akar láthatatlanná válik, az érintése bénító hatású. De ellenségei is vannak. Köztük a legveszélyesebbet Skorpiónak hívják.


Nézd meg ezeket is:
Hozzászólások: 3
brownee 2018.12.27 23:14Spam
Szerintem első a kategóriájában, és nagyon jó, igazi képregényfilm. Ennek a filmnek a legfőbb eszköze a látványvilág, éppen ezért én a filmet eredeti minőségében ajánlom megnézni, mondjuk moziban! Közepes popcorn elegendő / fő.     

 SPOILER a moziban nézőknek:
a végén itt is van egy kis desszert adag creditscene a stáblista után.
0
Herobrinemm 2018.12.29 18:42Spam
Remélem másik formában is felkerül, mert ez így kb az 50. perctől nézhetetlen a hang siet a kép meg marad mert be lett vágva egy reklám de a hangot sem megállítani sem helyrehozni nem tudták/akarták szóval így ahogy ott van a reklám élvezhetetlen
0
anonymous 2018.12.29 19:07
Javítva!
0
avatar