Főoldal » Film » Premier

- - -

Csuklyások: BlacKkKlansman Online film - 2018 | Magyar

02:15:20

Értékelés:
4 szavazatból
2.5
Szerinted?
Csuklyások: BlacKkKlansman
Megjelenés éve: 2018
Rendező: Spike Lee
Színészek: Alec Baldwin, Isiah Whitlock Jr., John David Washington, Robert John Burke
Kategória: Premier
Nyelv: Magyar
Hossz: 02:15:20
Tartalom:

A mindig energikus és eredeti rendező, Spike Lee megtörtént eseményeken alapuló új filmje Ron Stallworth történetét tárja elénk. Ez a Colorado Springs-i rendőr volt az első afro-amerikai bűnüldöző, aki beépült a hírhedt Ku Klux Klánba. Bármilyen hihetetlen, Stallworth nyomozó (John David Washington), és társa, Flip Zimmerman (Adam Driver) beépültek a KKK legmagasabb köreibe, hogy megakadályozzák azt, hogy a szervezet átvegye az uralmat a város felett… Spike Lee az Oscar-nyertes Tűnj el! producereinek segítségével, no meg a megszokott, megalkuvást nem ismerő stílusát és humorát bevetve vitte vászonra ezt a provokatív történetet, amely többnyire hiányzik a történelemkönyvek lapjairól.


Nézd meg ezeket is:
Hozzászólások: 2
Glaci70 2019.01.20 22:50Spam
Többet vártam unalmas volt. Az utolsó öt perc amiben a dokumentum filmeket mutatják ( amik elég megdöbbentőek) nem tükrözik a filmet , sajnos. 3*
0
GOLEM 2019.01.21 21:59Spam
Szerintem a két csillagot sem éri el, az alapján amit írtál, csodálkozom, hogy nálad ez elég volt a 3-hoz :))

Azon felül, hogy unalmas, erőteljesen részrehajló, amit még meg is értenék, ha nem lenne ennyire látványosan mesterkélt. A csodás beszédeken majdnem bealudtam, annyira túltolták, pont az ellenkező hatást érték el vele, s úgy egyáltalán minden tekintetben béna volt a film.
-1
avatar