Főoldal » Film » Premier

- - -

Vihar előtt Online film - 2019 | Magyar

01:46:20

Értékelés:
Szerinted?
13 szavazatból
Vihar előtt
Megjelenés éve: 2019
Rendező: Steven Knight
Színészek: Matthew McConaughey, Anne Hathaway, Diane Lane
Kategória: Premier
Nyelv: Magyar
Hossz: 01:46:20
Tartalom:

A Vihar előtt az Oscar-jelölt író-rendező Steven Knight és az Oscar-díjas producer Greg Shapiro filmje, főszerepben az Oscar-díjas Matthew McConaughey-vel és Anne Hathaway-jel. A film főhőse egy rejtélyes halászhajó-kapitány, akit egy kis karib-tengeri szigeten utolér a múltja, és azon kapja magát, hogy fenekestül felfordult az élete. A háborítatlan, égszínkék tengerrel körülvett trópusi szigetet a legtöbben nyaralóparadicsomként ismerik, kivéve Baker Dillt, a sokat látott, harmincas éveiben járó hajóskapitányt, aki abból él, hogy kellemetlen turistákat visz el sporthorgászni „Serenity” névre hallgató ikermotoros hajóján. Egyetlen valódi társa az őszülő, középkorú elsőtiszt, Duke. A két férfi kényelmes életvitelt folytathatna, ha Dill nem hanyagolná a kuncsaftjait, a kapitány ugyanis megszállottan próbálja elfogni azt a mitikus kékúszójú tonhalat, amely folyton megszökik előle.


Nézd meg ezeket is:
Hozzászólások: 3
gundi 2019.02.09 11:53 / AnyagSpam
Itt szeretném megköszönni az oldal munkatársai munkáját! Remek szórakozást biztosítanak! A filmről pedig: ha megnézed és másnap még eszedbe jut,akkor megérte! Remek film.Köszönöm!
0
miki45 2019.02.24 18:21 / AnyagSpam
Egyszer nézhető többre számítottam!
0
GOLEM 2019.03.17 00:34 / AnyagSpam
Érdekesnek gondoltam, de inkább egy katyvasz lett belőle. Értem, hogy mire gondoltak a készítők, de meg lehetett volna ezt jobban és érthetőbben is csinálni.
0
avatar