Főoldal » Film » Horror

- - -

31. kilométer Online film - 2006 | Magyar

01:41:20

Értékelés:
1 szavazatból
5.0
Szerinted?
31. kilométer
Megjelenés éve: 2006
Rendező: Rigoberto Castañeda
Színészek: Iliana Fox, Adrià Collado, Raúl Méndez, Luisa Huertas, Fernando Becerril
Kategória: Horror
Nyelv: Magyar
Hossz: 01:41:20
Tartalom:

Agata Hameran egy elhagyatott országút 31. kilométerénél elüt egy kisfiút. Kiszáll kocsijából, hogy segítsen az áldozaton, eközben azonban egy másik kocsi őt üti el, és a nő mély kómába esik.
Az ikertestvére, Catalina érzi Agata fájdalmát, és hallja, ahogy testvére a segítségét kéri. A lányok anyjuk tragikus halála után, még gyerekkorukban egy rendkívüli készséget fejlesztettek ki magukban, egyfajta kommunikációs módszert, amelynek segítségével szavak nélkül, a kettőjük közötti rejtélyes "kapcsolaton" keresztül tudnak egymással kommunikálni. Ennek a "kapcsolatnak" a segítségével Catalina érzi azt a fájdalmat, amelyet a testvére elszenvedett a balesetnél.
Egy sor természetfeletti esemény rádöbbenti Catalinát, hogy a kettőjük közötti "kapcsolat" erősebb, mint valaha, és Agata, bár eszméletlen állapotban van, segítségért kiált hozzá.
Catalina ki akarja deríteni, hogy mi is történt valójában a nővérével, és fel akarja ébreszteni a kómából. Nuno, Agata régi barátja, és Omar, Catalina barátja is vele tartanak. Elmennek az országút 31. kilométeréhez, ahol rádöbbennek, hogy ezen a helyen számos furcsa baleset történt, amelynek hátterében egy anya kísértete áll, aki évekkel ezelőtt elvesztette kisfiát. Sőt rájönnek, hogy Agata nemcsak kómában van, hanem csapdába esett az élők és a holtak világa, a valóság és La Llorona legendája között.


Nézd meg ezeket is:
Hozzászólások: 1
zsodorka 2019.02.21 15:10Spam
Fél órát bírtam...a tipikus keleti horror,ijesztegetős akar lenni,de unalmasan nevetségessé válik....
0
avatar