Főoldal » Film » Vigjáték

- - -

A kedvenc Online film - 2018 | Feliratos

01:58:20

Értékelés:
Szerinted?
3 szavazatból
A kedvenc
Megjelenés éve: 2018
Rendező: Yorgos Lanthimos
Színészek: Emma Delves, Faye Daveney, Olivia Colman, Rachel Weisz
Kategória: Vigjáték
Nyelv: Feliratos
Hossz: 01:58:20
Tartalom:

A 18. század eleje. Anglia háborúban áll a franciákkal. Ettől függetlenül a kacsafuttatás és az ananászfogyasztás virágzik. A törékeny Anna királynő foglalja el a trónt, nevében közeli barátja, Lady Sarah Malborough kormányozza az országot, s közben el is látja a betegeskedő uralkodót. Mikor egy új szolgáló, Abigail megérkezik az udvarba, bája és talpraesettsége révén Lady Sarah hamar szárnyai alá veszi – Abigail pedig csak az alkalmat keresi, hogy visszatérhessen arisztokrata életéhez. Ahogy a politika és a háború egyre inkább lefoglalja Sarah-t, Abigail szép lassan elfoglalja a helyét Anna mellett. Szárba szökkent barátsága a királynővel lehetőséget kínál számára, hogy megvalósítsa célját, és ebben se nő, se férfi, se politika, se nyúl nem gátolhatja meg.
Yorgos Lanthimos 5 Golden Globe-díjra jelölt filmjének főszereplői Olivia Colman, az Oscar-díjas Emma Stone és az Oscar-díjas Rachel Weisz.


Nézd meg ezeket is:
Hozzászólások: 2
Ibolya123 2019.03.08 17:23Spam
Nagy bajban vagyok ,mert ez a film nem vigjáték ,Az is dráma és szatira is.Meghatározhatalan (szerintem ) a műfaja- Érdekes.!!!!
0
krisz6 2019.03.15 19:39Spam
"a jellemek háborúja, mely egyszerre gyönyörűséges és felkavaróan nyomorúságos pillanataival együtt tesz egy különleges, ám sokszor már-már kellemetlen filmélménnyé"
0
avatar