Főoldal » Film » Premier

- - -

Neverland elhagyása 1-2. rész Online film - 2019 | Feliratos

04:05:20

Értékelés:
7 szavazatból
4.3
Szerinted?
Neverland elhagyása 1-2. rész
Megjelenés éve: 2019
Rendező: Dan Reed
Színészek: Michael Jackson, Wade Robson, Jimmy Safechuck
Kategória: Premier
Nyelv: Feliratos
Hossz: 04:05:20
Tartalom:

Amikor 1993-ban fiatal fiúk molesztálásával vádolták meg Michael Jacksont, a rajongók képtelenek voltak elhinni, hogy bűnös. A már felnőtt férfiak mesélnek arról, hogyan használta ki őket szexuálisan, hogyan alakult későbbi kapcsolatuk. (HBO)


Nézd meg ezeket is:
Hozzászólások: 12
napcsi 2019.03.13 20:31Spam
én végignéztem,,nagyon jól meg van csinálva,nincs benne ócskázás,nincs hatásvadászat de annál elgondolkodtatóbb,nem is igazán Jackson sötét oldalára koncentrál ha nem egyfajta szemfelnyitó mind a szülőknek,akik szintén megvakultak egy sztár jelenlététől és voltak olyan barmok hogy a kis gyerekeiket szinte hónapokra egyedül hagyták egy idegennel!De azért a végére eléggé befordít a film rendesen!!!
0
manuka76 2019.03.14 19:43Spam
Nagyon megrázó volt. En eddig nem hittem el, most mar nem tudom mit higyjek.... Ha nem igaz mégse az egész, akkor ez minden idök legzsenialisabb dokumentumfilmje amit valaha csináltak egy hazugságról.
0
zsodorka 2019.03.15 15:09Spam
Egy hazugság cunami!Elég a testjelzésekre figyelni...(orr,szem birizgálás,kitekintés a kamerából,száj húzogatás...)Annyira brutálisan undorító,ami már a pornográfiába hajlik...Kiordít a két család,a gyerekeket is bele értve,parazitaként való viszonyulása M.J-hez!Kihasználták,sőt elvárták hogy eltartsa őket,fizesse az életvitelüket...Számomra a két család képviseli azt a söpredéket,akik azonnal tudják,hogy kell valakit,megtéveszteni,hogy ők élősdiként élhessenek rajta...amint fenntartásra képtelen lesz a gazdatest,el lehet hagyni,de előtte,bele lehet sz@rni,mert már úgyis mindegy..na én ettől a két családtól kapok hányingert!!!!!
0
napcsi 2019.03.15 19:16Spam
Ne vicceljél már az egyik már 20 évesen világhírű koreográfus volt és nem Jacksonnak köszönhetően,neki most is hatalmas neve van a szakmában,a leghíresebb video klippek koreográfiáit csinálta,pont azért hazudtak mert szégyelték magukat hogy megbélyegzik őket és a karrierjüket tönkre tegye ez az egész!Most mi haszna lenne belőle hogy mindenki ujjal mutogat rájuk,meg hazugnak nézik őket,a 80 éves nagymamát is beszervezték?És szegény Michaelt mindenki csak ki akarta használni??hahaahah röhögnöm kell,minden pletykának van alapja,az meg emberi dolog hogy sokan szeretnek híres emberek fényében tündökölni!Te mennyire vidáman és hitelesen mesélnéd el hogy naponta háromszor oboáztattak???
0
KIJU 2019.03.15 21:29Spam
Nem bízhat meg egy anya senkiben ha a gyerekéről van szó.
Megható film volt. Nagyon hosszú ,de érdemes megnézni.
Sajnos igaz ez a történet.
0
RichardWinters 2019.03.16 01:15Spam
Maradjunk a tényeknél: Jacksont EGYSZER SEM ítélték el 2-3 per alatt. Több ezer gyerek fordult meg neverlanden (ha nem még több) mindenféle visszaélés nélkül. A bírósági pereknél kiderült, hogy nem csak hogy bizonyítás hiányában mentették fel, de utólag kiderült, hogy a szülők nyomására gyerekük hazudtak is és később visszavonták az állításukat (az apa 15 millió dolláros peren kívül egyezség után súlyzóval akarta agyonütni a gyerekét, hogy ne vonja vissza a vallomását, később öngyilkos lett az APA).

20 éven keresztül több száz magánynyomozó/oknyomozó újságíró/paparazzi próbálta tényleges bebizonyítani, hogy legalább EGYSZER történt ilyen fajtalankodás, mellette többször az FBI/rendőrség is átkutatott mindent a birtokon. Nem beszélve arról a száz emberről aki jackson közvetlen közelében voltak (személyzet, ismerősök, bizt.őrök, testőrök), mert akkor ez egy "pedofil auschwitz lehetett".

Ez a két ember, akik korábban mellette tanúskodtak és akiknek a pályáját, (főleg az egyiknek, a tánckoreográfus 3x volt a klipjében már tizenévesként és MJ juttatta be a zenei iparba) végig kísérte anyagilag, szakmailag egyaránt, az csőd közeli helyzetben hirtelen 30+ évesen feldolgozhatatlan traumaként előjönnek egy kimerítően mantrázó 4 órás "dokumentumfilmmel". 2011-ben ez a tánckoreográfus még a (the) One előadássorozattal állt elő, felelevenítve a jacko kultuszát, amellyel megszedhette volna magát, a Jackson alapítvány elkaszálta. Utána sértődötten több könyvkiadónál kilincselt azzal a sztorival, hogy milyet szólna, ha írna egy könyvet amelyben Jackson megerőszakolta. Minden könyvkiadó elhajtotta. Itt tartunk most.

Ha tömegesen nem állnak elő az áldozatok konkrét bizonyítékokkal (akár videfelvétellel, szemtanúkkal). Akkor ezeket lazán börtönnel és pénzbírsággal kell sújtani és mindenkit aki részvett ebben. Egy beteg zseni emlékét meghurcolni lezárt ügyek után nem gyomorforgató, hanem annál sokkal súlyosabb. Aki elhiszi ezt a mesét az a mai világtrendnek ül fel birkaként, minden fakenewst benyelve.
0
zsodorka 2019.03.16 12:32Spam
igen,egyetértek!
0
KIJU 2019.03.16 11:34Spam
Nem kell ennyire védeni , Ha engem megerőszakolnának nem szólnék senkinek.
Mert megbélyegeznének egy életre. 
Normális férfi nem alszik együtt gyerekekkel!!! Szerintem ,bár én nő vagyok.
-1
KIJU 2019.03.16 11:44Spam
Az a tény hogy éveken át együtt alszik más gyerekével , az beteg ferde hajlamot árul el.
Egy egészséges normális férfi nem csinál ilyet, Biztosít egy másik szobát a gyermek számára.
Ja és ahogy fogta a kezét annak a kisfiúnak.
-1
iszabina 2019.03.16 14:07Spam
Én soha nem engedném a gyerekeimet, együtt aludni egy idegen felnőtt férfival, vagy bárki idegennel. Ezt 100%ra mondhatom 2 gyerek anyukájaként. Úgyhogy nem értem a szülőket, miért nem érdekelte vagy ha érdekelte is, miért nem jártak utána, hogy mi folyik ott a szobában. Sajnálatos dolog ha ez megtörtént, nem vagyok nagy rajongó, de azért szeretem a zenéit.
0
Cini 2019.03.18 08:03Spam
Tanácstalan vagyok a filmmel kapcsolatban néha el hiszem néha nem de az tény hogy igaz is lehet de kézzel fogható bizonyíték sose volt de az valóban furcsa egy ilyen idős férfitól hogy más gyerekeivel alszik akár mennyire is nem volt gyermekkora és nem két gyerek perelte csak be mint szülő nem adnék ilyen hazugságot a gyerekem szájába nyilván vannak emberek akik igen na de ennyien meg ahogy el mesélik az egészét a filmben olyan undor fogott el nem tudom hitelesnek tünt de ugyanakkor még se vagyok biztos benne hogy igaz sok a pénzhajhász ember azt hiszem soha nem fog kiderűlni mi az igazság!
0
Cini 2019.03.18 09:29Spam
Még csak annyit hogy valami torzulás biztos volt az elméjébe Hiszen csak rá kellett nézni az élete vége felé mint ahogy általában a Nagyon tehetséges embereknek így 10 évvel a halála után szerintem már békén hagyhatnak soha nem adnék egy felnőtt embernek lehetőséget arra hogy molesztál hassa a gyermekeimet a szülők is nagyon hibásak ebben ide Star oda Star Ha igaz akkor pedig remélem hogy az áldozatai aránylag normális életet tudnak egyszer élni De ha nem igaz és minden csak a pénzről szól mint ahogy az álszent amerikaiaknál általában ez így szokott lenni akkor Szégyellje magát mindenki aki részt vett ebben a mocsokban
0
avatar