Főoldal » Film » Vigjáték

- - -

A belleville-i zsaru Online film - 2018 | Magyar

01:51:20

Értékelés:
Szerinted?
5 szavazatból
A belleville-i zsaru
Megjelenés éve: 2018
Rendező: Rachid Bouchareb
Színészek: Omar Sy, Luis Guzmán, Biyouna, Diem Nguyen, Eriq Ebouaney
Kategória: Vigjáték
Nyelv: Magyar
Hossz: 01:51:20
Tartalom:

Baaba zsaru Belleville-ben, Párizs vibráló, multikulturális negyedében, ahol barátnője legnagyobb döbbenetére egész eddigi életét töltötte. A lány régóta próbálja rávenni, hogy továbblépjen vele, messze Belleville-től... és a férfi anyjától. Egy éjszaka Baaba gyerekkori barátját, Rolandot a szeme láttára lövik agyon. Annak reményében, hogy megtalálja barátja gyilkosát, Baaba Roland helyére lép összekötő tisztként a Francia Konzulátuson Miamiban.
Baaba azonban minden lében kanál édesanyja kíséretében költözik Floridába, ahol összeáll Ricardóval, az örökké morcos zsaruval, akit azért rendeltek mellé, hogy helyi idegenvezetője legyen. A dinamikus duó beleveti magát a nyomozásba...


Nézd meg ezeket is:
Hozzászólások: 4
viktorro 2019.03.18 03:12Spam
Csípem mind a két főszereplőt, most egy habkönnyű krimiben ökörködnek. Ha fel akarod dobni a hangulatod, akkor remek választás ez a film.
-1
krisz6 2019.03.18 19:57Spam
Nagy csalódás,gyenge film. Omar Sy pedig olyan jó is lehetne...kár
1
GOLEM 2019.03.19 23:41Spam
Nagyon gyenge a film, a felénél feladtam és szerintem jól jártam vele, hogy nem kellett végigszenvednem ezt a borzalmasan rossz vígjáték?!-ot.
Omar Sy Eddie Murphy majmolása kiábrándító, főleg ahogy sokszor fullba nyomja a kretént, nem vicces, de legalább ott van az anyja aki valami borzasztóan ocsmány és idegesítő, rendesen emelte a vérnyomásom amikor láttam...
Érthetetlen, hogy ezt hogyan gondolhatták komolyan. Pocsék.
0
bindicsapa 2019.03.21 21:26Spam
ez tényleg gyenge volt pedig jók voltak a színészek a helyszín sokkal jobb is lehetett volna
0
avatar