Főoldal » Film » Történelmi

- - -

Két királynő Online film - 2018 | Feliratos

01:58:20

Értékelés:
Szerinted?
5 szavazatból
Két királynő
Megjelenés éve: 2018
Rendező: Josie Rourke
Színészek: Angela Bain, Guy Rhys, Richard Cant, Thom Petty
Kategória: Történelmi
Nyelv: Feliratos
Hossz: 01:58:20
Tartalom:

Stuart Mária rövid élete viharos és mozgalmas krónika: 16 éves férjhez kell mennie és franci királyné lesz, ám 18 évesen már meg is özvegyül, és mereven ellenáll annak az elvárásnak, hogy ismét férjhez menjen. Inkább visszatér szülőföldjére, hogy visszafoglalja saját és jogos trónját Skóciában – ám az Angliával egyetemben I. Erzsébet hatalma alá tartozik. A két fiatal királynő kénytelen farkasszemet nézni egymással egy olyan világban, amit férfiak uralnak és dominálnak, és akik azt hiszik, hogy a két nőt is majd a saját akaratuknak megfelelően tudják irányítani. Ám ők nem kérnek ebből, és egymás méltó riválisaivá válnak hatalomban és szerelemben egyaránt. Csak rajtuk múlik, hogyan játsszák le a hatalmi játszmát, amelynek igazi tétje a függetlenség. Mária nem akar bábfigura lenni ebben a játszmában, ám ez a döntése veszélyezteti Erzsébet hatalmát, aki viszont nem akar behódolni – miközben árulások, lázadások és összeesküvések alakítják a történelem menetét.


Nézd meg ezeket is:
Hozzászólások: 2
Ibolya123 2019.03.27 19:28Spam
Remek !Néha egy egy jelenetben szinpadi megoldásokkal
-1
GOLEM 2019.03.31 18:50Spam
Ezt a zagyva hülyeséget... Én elhiszem, hogy valami erőltetett feminista hülyeséget akartak belenyomni, de azért minimálisan tarthatnánk magunkat a valósághoz, ha már történelmi filmet készítünk...
A kapcsolati háló a ki-kivel van teljesen zagyva, átláthatatlan, a szereplők látszólag minden ok nélkül forgatják a köpönyegüket, az, hogy ki kire hallgat azt szerintem 6 oldalú kockával dobták ki minden jelenetben.
Sokat akartak, ebből semmi sem sikerült normálisan.
A látványvilágot és a két színésznő játékát emelném ki, azon kívül értékelhetetlen.
-1
avatar