Főoldal » Film » Dráma

- - -

Napszállta Online film - 2018 | Magyar

02:20:20

Értékelés:
Szerinted?
3 szavazatból
Napszállta
Megjelenés éve: 2018
Rendező: László Nemes
Színészek: Susanne Wuest, Juli Jakab, Evelin Dobos, Vlad Ivanov, Levente Molnár
Kategória: Dráma
Nyelv: Magyar
Hossz: 02:20:20
Tartalom:

1913-ban járunk, a béke utolsó napjain. A gyerekkorában elárvult Leiter Írisz ekkor érkezik Budapestre, és felkeresi szülei régi kalapszalonját. Minden vágya ugyanis az, hogy a csillogó szalonban dolgozhasson - ám az új tulajdonos, Brill Oszkár nem rajong az ötletért, és mindent elkövet, hogy megszabaduljon a fiatal lánytól. A lányt éjjel egy titokzatos idegen keresi fel, és a bátya felől érdeklődik - a lány pedig ekkor tudja meg, hogy van egy testvére. Egyedül indul neki, hogy a férfit megtalálja, és közben egyre mélyebbre süllyed Budapest labirintusában, ahol egyre nehezebben tájékozódik.


Nézd meg ezeket is:
Hozzászólások: 2
tanacs 2019.04.09 19:48Spam
kevés a filmben az információ. túl sok a sötét  és homályos kép . A rendező sokat hagy a nézőfantáziájára . értem én , hogy ez a trendi . de azért ez túlzás. és több mint 2 óra hossza.... ezt 80 perce max belepaszirozhatta volna. kidobott idő volt  cry
0
Valéria4 2019.04.10 22:00Spam
Ez még a Saul fia filmnél is rosszabb! Nem érthető a történet, szűk körű, mégis nagyon elvont.Rengeteg filmet nézek,mert szeretem a jó filmeket. Ezért a filmért nem ülnék be a moziba.
0
avatar