Főoldal » Film » Vigjáték

- - -

Kölcsönlakás Online film - 2019 | Magyar

01:35:20

Értékelés:
Szerinted?
14 szavazatból
Kölcsönlakás
Megjelenés éve: 2019
Rendező: Kata Dobó, Buda Gulyás
Színészek: Eszter Balla, Máté Haumann, Viktor Klem, Dorina Martinovics, Szonja Oroszlán
Kategória: Vigjáték
Nyelv: Magyar
Hossz: 01:35:20
Tartalom:

Nem is lehetne két egymástól jobban különböző férj, mint Balázs (Haumann Máté) és Henrik (Klem Viktor). Balázsnak a család fontos meg az otthona – amit éppen felújítanak. Henriknek viszont a csábítás fontos meg az otthon – amit a haverja éppen felújít, - hogy legyen hova meghívni legújabb hódítását. A két férj és feleségeik: a gyerekre vágyó Anikó (Balla Eszter) meg a férjén minden áron bosszút állni vágyó Linda (Martinovics Dorina), valamint a lakást felújító dizájner (Szabó Simon) és az őt rajongásával üldöző csaj (Kopek Janka) mind arra vágyik, hogy végre egyedül maradhasson a felújítás alatt álló lakásban, és belépjen a nagy Ő. De sajnos túl nagy az átmenő forgalom. Egyetlen, zűrzavaros napon egymásba botlik, akinek nem kéne, lebukik, aki ártatlan, és elcsábul, aki hűséges. Nagy szívű, ám még nagyobbakat füllentő hőseink vágyak, szerelmek, átverések hálójából próbálnak kikecmeregni, amibe egyre jobban belegabalyodnak. Néha, egy-egy pillanatra az őszinteséggel próbálkoznak – és abból lesz a legnagyobb bonyodalom...


Nézd meg ezeket is:
Hozzászólások: 2
kea 2019.06.22 18:17 / AnyagSpam
Nem egy filmtörténeti alkotás, de messze nem olyan rossz, mint amire a fanyalgások alapján számítottam. Főleg, hogy láttam az eredeti tévéjátékot.
-1
GOLEM 2019.07.29 22:20 / AnyagSpam
Ez egy remek példa arra, hogy miért van ekkora előítélet a magyar filmek miatt. Hát azért, mert a 99% olyan mint ez. 
Nézhetetlen kritikán aluli béna, ötlettelen förmedvény. 
Nem tudom, hogy az eredeti milyen volt, de szerintem ahhoz is kár volt hozzá nyúlni, nem lehetett valami nagy eresztés, mert humort nyomokban is alig tartalmazott amit végül összehoztak.
Amolyan Sas kabaré színvonalán volt az egész, megragadva kb a 30 évvel ezelőtti humor szintjén.

Megmutatja a Pumi-ját? Ami egy kutya amúgy, de jól félreérti mindenki??? TÉNYLEG??? Hogy lehet valami ennyire SZ*R.
0
avatar