Főoldal » Film » Dráma

- - -

Richard Jewell balladája Online film - 2019 | Feliratos

02:12:20

Értékelés:
Szerinted?
8 szavazatból
Richard Jewell balladája
Megjelenés éve: 2019
Rendező: Clint Eastwood
Színészek: Brandon Stanley, Paul Walter Hauser, Ryan Boz, Sam Rockwell
Kategória: Dráma
Nyelv: Feliratos
Hossz: 02:12:20
Tartalom:

Richard Jewell több száz ember életét mentette meg, miközben a sajátját kockáztatta. Hős lett belőle, egy ország ünnepelte. Egy darabig. Nem sokkal később már az első számú közellenségként tekintett rá Amerika két legnagyobb hatalma: az igazságszolgáltatás és a sajtó.
Az átlagos kis biztonsági őr (Paul Walter Hauser), aki a szíve mélyén mindig zsaru szeretett volna lenni, az Atlantai Olimpián teljesített szolgálatot, amikor egy magára hagyott hátizsákot fedezett fel. A helyén volt az esze és a szíve, ezért sikerült idejében kiüríteni a környéket. Állítólag.
Az FBI azonban úgy gondolja, ő lehetett az elkövető, aki a saját hírnévért kockáztatta sok ember életét. A naiv, jó szándékú férfi és egy karrierje mélypontján lévő ügyvéd (Sam Rockwell) összefog, hogy bebizonyítsa az igazát.
Dávid harcba száll Góliát ellen…


Nézd meg ezeket is:
Hozzászólások: 4
louspooler 2020.03.04 04:01 / AnyagSpam
Ismét egy csodás mű, egy csodás rendező, és persze egy nagyon szomorú történet!
0
BorsosA 2020.03.06 21:04 / AnyagSpam
Kimagasló tehetséggel emelt ismét a magasba Eastwood egy olyan történetet mely tulajdonképpen bármelyik szabálykövető közemberrel megeshet. Pazar karakterépítések, mélyen átélhető történet.
1
billiboyy 2020.03.11 04:04 / AnyagSpam
Arra, hogy jó film lesz ...  Eastwood neve a garancia.
Még a legnagyobbaknak sem sikerül ilyen filmet készítenie mindig. Clint Eastwood túltett mindenen. Megkockáztatom, hogy élete beteljesülése ez a film. Remek színészek, remek történet vezetés.
Fájó, hogy megtörtént.
0
zsori78 2020.03.12 21:47 / AnyagSpam
Mindenféle nagy szavak nélkül,ez Eastwood eddigi legjobb filmje szerintem. Hatalmas színészi alakítások ragyogó rendezés. Nálam csillagos ötös!
0
avatar