Főoldal » Film » Horror

- - -

Bőrpofa Online film - 2017 | Magyar

01:25:20

Értékelés:
Szerinted?
1 szavazatból
Bőrpofa
Megjelenés éve: 2017
Rendező: Alexandre Bustillo, Julien Maury
Színészek: Stephen Dorff, Lili Taylor, Sam Strike, Vanessa Grasse, Finn Jones
Kategória: Horror
Nyelv: Magyar
Hossz: 01:25:20
Tartalom:

1965-ben, Texasban négy zavarodott és erőszakos tinédzser megszökik egy elmegyógyintézetből, és magukkal hurcolnak egy szép, fiatal ápolónőt is. Megindul utánuk a hajtóvadászat, amelyet a lánya halála miatt bosszúszomjas helyi seriff (Stephen Dorff) vezet. Hamarosan előkerül a motoros fűrész is, és olyan borzalmak várnak a fiatalokra, melyek hatására egyikükből vérengző szörnyeteg válik, akit ma mindenki úgy ismer, a Bőrpofa.

A texasi láncfűrészes mészárlás 1974-ben világszerte sokkolta a mozinézőket kendőzetlen brutalitásával és nyers képi világával. A történet szerint egy család foglyul ejtett egy baráti társaságot, majd kegyetlenül megkínozta és felfalta őket. A család feje, Bőrpofa, aki motoros fűrésszel csonkította meg áldozatait, a filmtörténelem ikonikus gonoszává vált, a film maga pedig a műfaj klasszikusává.
Alexandre Bustillo és Julien Maury rendezőpáros filmje az eredeti A texasi láncfűrészes mészárlás előzményfilmje, amely megmutatja, hogyan vált hírhedt főhőse, Bőrpofa gátlástalan sorozatgyilkossá. A producerek között ott találjuk Tobe Hoopert, aki az 1974-es eredetit is rendezte.


Nézd meg ezeket is:
Hozzászólások: 0
avatar