Főoldal » Film » Thriller

- - -

Freaky Online film - 2020 | Magyar

01:44:20

Értékelés:
Szerinted?
3 szavazatból
Freaky
Megjelenés éve: 2020
Rendező: Christopher Landon
Színészek: Celeste O'Connor, Kathryn Newton, Misha Osherovich, Vince Vaughn
Kategória: Thriller
Nyelv: Magyar
Hossz: 01:44:20
Tartalom:

Támad a testcserés terror a Blumhouse új horror-vígjátékában, ahol egy tinicsaj cserél testet egy könyörtelen sorozatgyilkossal.
A 17 éves Millie Kessler (Kathryn Newton, Szűzőrség, Hatalmas kis hazugságok) nem szeretne mást, csak valahogy túlélni a Blissfield gimi folyosóin a menő csajok és srácok kegyetlenkedéseit. Ám amikor a város hírhedt sorozatgyilkosa, a Böllér (Vince Vaughn) őt szemeli ki új áldozatának, akkor egyből elfelejti a gimi utolsó évének minden nyűgét.
A Böllér misztikus, ősi tőre az oka, hogy gyilkos és leendő áldozata egymás bőrében kötnek ki, és Millie-nek 24 órája van visszaszerezni a testét, mielőtt a csere véglegessé válik, és a lány örökre egy középkorú elmebetegben ragad. Csak az a gond, hogy Millie most egy böhöm pszichopata, aki után embervadászat zajlik városszerte, miközben a Böllér egy tinilány, aki a közelgő szalagavatón élheti ki gyilkos hajlamait.
A barátok – az ultratudatos Nyla (Celeste O’Connor, Szellemirtók: Az örökség), az ultradivatos Joshua (Misha Osherovich, Az aranypinty) és az ultrahelyes srác, Booker (Uriah Shelton, Kalandorok kapuja) – segítségével Millie versenyt fut az idővel, hogy feloldja az átkot, miközben a Böllér rájön, hogy egy gimis csaj teste tökéletes álca egy kis szalagavatós henteléshez…


Nézd meg ezeket is:
Hozzászólások: 3
CSAPOGT 2021.02.02 14:48 / AnyagSpam
Szerintem érdemes megnézni vannak benne jó jelenetek.
0
spargumo 2021.03.07 19:21 / AnyagSpam
Valahogy sikerült rábukkanom a filmre és tényleg jó film!
0
miki45 2021.03.21 16:52 / AnyagSpam
Jól szórakoztam érdemes volt megnézni!!
0
avatar