Főoldal » Film » Akció

- - -

Akik az életemre törnek Online film - 2021 | Magyar

01:45:20

Értékelés:
Szerinted?
3 szavazatból
Akik az életemre törnek
Megjelenés éve: 2021
Rendező: Taylor Sheridan
Színészek: Angelina Jolie, Finn Little, Jon Bernthal, Aidan Gillen, Nicholas Hoult
Kategória: Akció
Nyelv: Magyar
Hossz: 01:45:20
Tartalom:

Hannah (Angelina Jolie) emlékei tűzzel vannak tele. Tűzoltó volt, és egy hatalmas erdőtűz során bekövetkezett baleset miatt az egész csapata meghalt – csak ő élte túl a katasztrófát.

A tűzőrséget pihenőnek szánják a parancsnokai. Magára marad a montanai vadonban, és egész nap csak a fákat kell figyelnie. De a békesség nem akar megérkezni. Hannah rátalál egy menekülő kiskamaszra, aki egyedül bolyong a sűrűben. Connor szüleit meggyilkolták, és akik végeztek velük, a fiút is el akarják kapni.

Könnyű prédának látszott, de a fiú elszánt, vad és az erdőt nagyon jó ismerő szövetségesre talált, aki a saját életét sem becsüli sokra. Hannah mindenáron meg akarja menteni a fiút. Pedig üldözőik rájuk gyújtják az erdőt, és nekik a tűzön keresztül kellene menekülniük.

Angelina Jolie rég szerepelt ilyen klasszikus, izgalmas, fordulatos thrillerben: az üldözéses „modern westernben” nagyon sok próbát kell kiállnia – a vadont és felfegyverzett ellenségeit is le kell győznie, ahhoz, hogy küldetését beteljesítse.


Nézd meg ezeket is:
Hozzászólások: 2
CyFi 2021.08.13 21:08 / AnyagSpam
Hosszú, ami nem lenne baj, ha nem lenne rendkívül unalmas, ÉS gyenge ,,előadás".

Ne higgyél nekem, kezd el nézni ... hátha más lesz az élményed.
0
sjoca19670 2021.08.19 00:48 / AnyagSpam
Unalmas
0
avatar