Főoldal » Film » Romantikus

- - -

Vegyél el Online film - 2022 | Magyar

01:45:20

Értékelés:
Szerinted?
3 szavazatból
Vegyél el
Megjelenés éve: 2022
Rendező: Kat Coiro
Színészek: Jennifer Lopez, John Bradley, Owen Wilson
Kategória: Romantikus
Nyelv: Magyar
Hossz: 01:45:20
Megjegyzés: Figyelem! A hang mozis.
Tartalom:

Vegyél el romantikus vígjáték. A Jennifer Lopez és a latin zenei világsztár Maluma eredeti dalaival telepakolt romantikus vígjátékban Lopez alakítja Kat Valdezt, a szupersztár énekesnőt, Owen Wilson pedig Charlie Gilbertet, a matektanárt. Ez a két idegen úgy dönt, hogy összeházasodnak, és aztán majd megismerik egymást. A szokatlan románc két különböző emberről szól, akik valami igazit keresnek egy olyan világban, ahol az értéket a lájkok és a követők jelentik. Ez egy modern szerelmi történet a celebekről, a házasságról, és a közösségi médiáról.
Kat Valdez a világ legszexibb és legbefolyásosabb celeb-párjának a fele, a társa a menő új szupersztár, Bastian. Miközben Kat és Bastian kikerülhetetlen slágere, a „Marry Me” a slágerlisták csúcsára tör, az előadók a rajongók előtt készülnek egybekelni egy olyan szertartáson, melyet számos platformon élőben sztrímelnek majd.
Erre a koncertre rángatja el a lánya és a legjobb barátnője az elvált gimnáziumi matektanárt, Charlie Gilbertet. Amikor Kat pár pillanattal a szertartás előtt megtudja, hogy Bastian megcsalta az asszisztensével, az élete balra fordul, összeomlik a színpadon, kétkedni kezd a szerelemben, az igazságban és a hűségben. Ahogy habkönnyű világának szappanbuborékja szétpattan, tekintete találkozik egy idegenével – egy arccal a tömegben.
Ha az, amit jól ismersz, cserben hagy, talán az a válasz, amit nem ismersz, így az ihletett őrület egy pillanatában Kat úgy dönt, hogy összeházasodik Charlie-val. És ami impulzív reakcióként indul, lassanként váratlan szerelemmé fejlődik. Ám amint a különféle erők arra szövetkeznek, hogy szétválasszák őket, felvetődik az alapvető kérdés: vajon képes-e két ember, akik ennyire különböző világokból jönnek, áthidalni a kettejük közti szakadékot, és vajon tudnak-e olyan helyet teremteni közösen, ahová mindketten tartoznak?


Nézd meg ezeket is:
Hozzászólások: 2
edakuku 2022.02.17 18:03 / AnyagSpam
Hát ez nagyon gyenge lett...A zenék borzalmasak benne,Maluma meg nem színésznek való..Eddig még bírtam is,de ez a film nagyon lehúzta nálam a palit...
0
KIJU 2022.02.18 19:39 / AnyagSpam
Nagyon nyálas. Nagyon csúnya Owen  Wilson. A plasztika vagy nem is tudom.
Rossz szereposztás,
0
avatar