Főoldal » Film » Premier

- - -

Elliott, a sárkány Online film - 2016 | Magyar

01:42:55

Értékelés:
Szerinted?
10 szavazatból
Elliott, a sárkány
Megjelenés éve: 2016
Rendező: David Lowery
Színészek: Bryce Dallas Howard, Robert Redford, Oakes Fegley, Oona Laurence, Wes Bentley
Kategória: Premier
Nyelv: Magyar
Hossz: 01:42:55
Tartalom:

Mr. Meacham (Robert Redford) az öreg favágó szereti hatásos históriákkal szórakoztatni a fiatalokat. Az egyik története egy az erdő mélyén élő hatalmas sárkányról szól. Sőt ez talán több történetnél, ugyanis az öreg állítja, hogy a sárkány valóban él, néhányan pedig talán szabadon merik engedni annyira a fantáziájukat, hogy elhiggyék ezt neki.

Grace (Bryce Dallas Howard), a lánya, aki erdészként dolgozik, azonban nem tartozik ezek közé az emberek közé, holmi kitalációnak gondolja az egészet. Egy nap azonban találkozik egy Pete nevű kisfiúval, aki azt állítja, hogy 6 éve él az erdő mélyén, ráadásul nincs is egyedül, ugyanis van egy Elliot nevű barátja, aki történetesen egy sárkány.

Grace persze továbbra sem akarja elhinni ezt az egészet, ezért úgy dönt, hogy saját maga győződik meg a sárkány létezéséről.


Nézd meg ezeket is:
Hozzászólások: 3
VargaGábor 2016.12.24 23:54Spam
*5! Azt hiszem ez a film az egyik legjobb választás volt karácsony estéjére, egy szépen feldíszített karácsonyfa mellett, amihez a szeretet illik, ... ebben a filmben abból nincs hiány. Walt Disney ismét csodálatosat alkotott, és a színészgárda sem amatőrök közül került ki, én azt gondolom, hogy maga a filmstúdió is megteheti, hogy megválogatja kikkel dolgozik, és szerintem Robert Redford sem az a színész ma már, akinek minden egyes forgatókönyvért le kel hajolnia, hogy megéljen valamiből. A film csodálatos látványvilágot nyújt, minden gyermeknek és gyermeklelkű felnőttnek izgalmat, és persze egy csodálatos történetet, nagyon szép filmzenével. Boldog Karácsonyt Mindenkinek! smile
2
betti1965 2016.12.25 00:14Spam
Csodálatos! És VargaGábor hozzászólása alapján mindenki számára érthetővé válik ez a CSODA! Boldog Karácsonyt mindenkinek!
-3
ferenc87 2017.01.10 18:22Spam
van folytatas csodas film!!! imadom
0
avatar