Főoldal » Film » Kaland

- - -

Robin Hood, a tolvajok fejedelme Online film - 1991 | Magyar

02:35:50

Értékelés:
Szerinted?
3 szavazatból
Robin Hood, a tolvajok fejedelme
Megjelenés éve: 1991
Rendező: Kevin Reynolds
Színészek: Kevin Costner (Robin of Locksley/Robin Hood) Morgan Freeman (Azeem) Mary Elizabeth Mastrantonio (Marian Dubois) Christian Slater (Will Scarlett) Alan Rickman (Nottingham hercege)
Kategória: Kaland
Nyelv: Magyar
Hossz: 02:35:50
Tartalom:

Robin of Locksley Richárd királlyal keresztes hadjáratra indul a Szentföldre. Egy mór harcos, Azeem társaságában menekül meg a halálból, és együtt térnek vissza szülőhazájába, Angliába. Hazaérkezve rossz hírek fogadják: az uralkodó távollétét kihasználva anarchiába süllyedt az ország, a nottinghami seriff és társai magukhoz ragadták a hatalmat. Robin családját sem kímélték, édesapját megölték, a vagyonát és a birtokát elkobozták. Robin azonban bosszút esküszik: tisztára akarja mosni a családja nevét és vissza akarja szerezni mindazt, ami jog szerint őt illeti.
Összecsap a seriff embereivel, a harcban néhányukat meg is öli, ezért menekülnie kell. Azeem társaságában a sherwoodi erdőben lel menedékre, ahol már számos üldözött bujdosik. Robin az élükre áll, hadsereggé szervezi őket, és felveszi a harcot a seriff és emberei ellen. A kalandok közepette Robin újra találkozik gyermekkori barátjával, az azóta szép fiatal nővé serdült Mariannal.


Nézd meg ezeket is:
Hozzászólások: 0
avatar