Főoldal » Film » Háborús

- - -

Egy magánháború Online film - 2018 | Magyar

01:50:20

Értékelés:
Szerinted?
4 szavazatból
Egy magánháború
Megjelenés éve: 2018
Rendező: Matthew Heineman
Színészek: Rosamund Pike, Alexandra Moen, Tom Hollander, Faye Marsay, Jesuthasan Antonythasan
Kategória: Háborús
Nyelv: Magyar
Hossz: 01:50:20
Tartalom:

"Marie Colvin korunk egyik leghíresebb haditudósítója. Félelmet nem ismerő, lázadó szellem, aki a világ legveszélyesebb helyeiről, háborús övezeteiből tudósít. Hangot ad a hangtalanoknak, miközben folyamatosan feszegeti a bátorság és az őrültség közötti határokat. Életét beárnyékolja a sok szörnyűség, amit látott.
Marie most a neves háborús fotóssal, Pat Conroy-jal együtt a szíriai Homsba utazik, hogy megmutassa a világnak az ostromlott város életét. Ez életük legveszélyesebb kalandja."


Nézd meg ezeket is:
Hozzászólások: 2
BorsosA 2020.08.16 12:09 / AnyagSpam
Aki veszi a fáradtságot és utánanéz a haditudósító alkohol és drog függóségének az látni fogja, hogy a "félelmet nem ismerő szellem" jelző csupán a mítoszgyártás eszköze. Nem alábecsülve a haditudósítók kiszolgáltatottságát, úgy gondolom, hogy nem a megfelelő nevet ragadták ki a szakmából, már ha a bátorság bemutatása volt a cél.
1
Kori1313 2020.10.26 23:29 / AnyagSpam
Azért ha belegondolsz, akkor nem csoda, hogy szenvedélybeteg lesz valaki, aki ilyen dolgokat lát folyamatosan, mert ezt képtelenség ép ésszel felfogni és feldolgozni. Nem véletlenül van annyi alkoholista és  kábítószerfüggő a veteránok között is.
0
avatar